Dance Valley gooit het roer om – zowel artwork als festival

Djmag - Vrijdag 1 December

Dance Valley gooit het roer om – zowel artwork als festival

Dance Valley gooit het roer om – zowel artwork als festival

In 2018 zal de 24e editie van Dance Valley plaatsvinden en die gaat net even iets anders worden dan de voorgaande edities. Ten eerste krijgt het festival een nieuwe look en feel, maar ook het festivalterrein wordt (gedeeltelijk) anders ingericht.

Marketing manager Wytze Dijk:
“Het werd tijd voor een frisse wind. We wilden nog meer fun, kleur en positiviteit uitstralen. Ik denk dat we die doelstelling mooi hebben verwerkt in ons nieuwe logo en we zullen dit ook zeker terug laten komen in onze stage designs, line-up, decoratie en entertainment. Het logo is eigentijds, maar heeft ook een aantal verwijzingen naar het allereerste artwork uit 1995. Daarmee laten we zien dat we trots zijn op ons verleden, maar dat we vooral naar de toekomst kijken. Het festival is nog ver weg, maar we stromen over van de leuke ideeën en kunnen eigenlijk niet wachten tot het 11 augustus 2018 is.”

De line-up is natuurlijk van levensbelang voor een festival. Wie er dit jaar geboekt zijn of worden, is nog niet duidelijk. Deze wordt begin volgend jaar bekend gemaakt.

Wytze Dijk:
“We zijn op dit moment samen met onze boekingspartner opzoek naar de juiste balans in het muzikale programma. We willen graag een gevarieerd, maar samenhangend geheel presenteren aan onze bezoekers. Ik weet zeker dat combinatie van het programma en de nieuwe indeling van het terrein een waanzinnig, frisse en memorabele ervaring gaat bieden. Hoe het terrein er precies uit gaat zien verklappen we nog niet. Dat doen we begin volgend jaar. Net als de line-up. Maar ik weet zeker alle bezoekers hier helemaal happy van worden.”

U bent ingelogd als