Eventbrite vergroot partnernetwerk in Nederland met Festicket, Verve en Ticketrunner.

Djmag - Donderdag 7 December

Eventbrite vergroot partnernetwerk in Nederland met Festicket, Verve en Ticketrunner.

Eventbrite vergroot partnernetwerk in Nederland met Festicket, Verve en Ticketrunner.

Eventbrite wordt alsmaar groter! Het netwerk van partners van de aanbieder van ticketing – en event technologie is deze week uitgebreid met Festiticket, Verve en Ticketrunner.

Dankzij Eventbrite’s open platform kunnen eventorganisatoren zonder extra kosten hun event bij nog meer potentiële bezoekers onder de aandacht brengen. Ze kunnen gemakkelijker reizen en accommodaties aanbieden en viral marketing- en verkoopopties aan hun promotiecampagnes toevoegen.

Frans Jonker, General Manager Continental Europe van Eventbrite:
“Eventbrite wil graag een open platform zijn waar toonaangevende partners zich gemakkelijk bij kunnen aansluiten om organisatoren te helpen meer tickets te verkopen.” Hij vervolgt: ”Door partners als Festicket, Verve en Ticketrunner toe te voegen, verbeteren we ons platform met innovatieve technologische oplossingen. We helpen hiermee 600.000 eventorganisatoren wereldwijd met hun dagelijkse uitdagingen.”

Zack Sabban, oprichter en CEO van Festicket zegt:
“Een van onze belangrijkste doelstellingen is altijd geweest om zoveel mogelijk obstakels weg te nemen bij het organiseren van een trip naar een festival. Denk aan toegangstickets, accommodatie en reizen. De nieuwe integratie met Eventbrite biedt festival promoters een gemakkelijke manier om pakketreizen inclusief accommodatie aan hun bezoekers aan te bieden voor een comfortabele reis.”

Onder andere Facebook, Spotify, BandsinTown en Google zijn partners van Eventbrite.

U bent ingelogd als