Orbital

Vrijdag 19 Oktober

Orbital
Evenementen informatie

Partysnap melding: Dit evenement is helaas al geweest.

Evenement: Orbital
Locatie:
Datum + Tijd: Vrijdag 19 Oktober - 19:30:00 tot 22:00:00
Entree prijs: n.v.t.
Minimum leeftijd: n.v.t.
Organisator: n.v.t.
Website: www.paradiso.nl
Facebook: Orbital
Embed link: https://partysnap.nl/event/WunTYwC1C3rV818:orbital
Weerbericht (Vrijdag 19 Oktober): Weerbericht Kans op regen 0% / Maximaal tempratuur: 23°
Beschrijving
Partysnap evenement. Na hun reünie waarbij ze in 2017 door heel Europa tourden en optraden voor een uitzinnig publiek, zijn de Britse giganten van elektronisch dance duo Orbital nu echt terug - met nieuwe muziek en evenwichtige live show. In de jaren 90, tijdens de bloeiperiode van acid house en de ravecultuur, werden Phil en Paul Hartnoll uit Sevenoaks wereldwijd bekend met nummer als 'Belfast', 'Chime' en 'Omen'. Boeiende, geestverruimende electronica en house veroverden in korte tijd de hitlijsten en loodsfeesten.

Onlangs brachten ze de single 'Tiny Foldable Cities', een ingewikkeld stuk elektro-hypnotica. De kenmerkende sound van de de gebroeders Hartnoll is direct hoorbaar, maar wat vooral opvalt is het gebruik van moderne geluid designtechnieken waardoor de productie haarfijn klinkt. Het uitbrengen van deze single was tegelijkertijd de aankondiging van een nieuw album. Op 14 september zal Orbital's eerste album in vijf jaar, genaamd Monsters, het licht zien.

Heel even, rond 2012, leek het mis te gaan doordat de broers uiteeen werden gedreven, maar inmiddels hebben ze een pact gesloten: wat er ook gebeurt, Orbital stopt niet. "Als we allebei hetzelfde waren, dan zou het niet Orbital zijn", aldus Paul Hartnoll. Op vrijdag 19 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event treedt Orbital op in Paradiso.

Meer info & tickets via paradi.so/Orbital-ADE
U bent ingelogd als