Letz Party 30up Oud- naar Nieuwfeest

Zondag 31 December

Letz Party 30up Oud- naar Nieuwfeest
Evenementen informatie

Partysnap melding: Dit evenement is helaas al geweest.

Evenement: Letz Party 30up Oud- naar Nieuwfeest
Locatie: Landgoed Het Oude Slot in Heemstede (Binnen georganiseerd)
Ringvaartlaan, 2103 XV Heemstede
Datum + Tijd: Zondag 31 December - 21:00:00 tot Maandag 1 Januari - 02:00:00
Entree prijs: 37,50
Minimum leeftijd: 30
OV informatie: Er is openbaar vervoer aanwezig, zie Connexxion voor meer informatie.
Organisator: Letz Party
Website: www.Swingsteesjun.nl
Facebook: Letz Party 30up Oud- naar Nieuwfeest
Embed link: https://partysnap.nl/event/Wl56XYxbEPka9XU:letz-party-30up-oud--naar-nieuwfeest
Beschrijving
Partysnap evenement. Oud- en Nieuwfeest op een exclusief landgoed op de bekende hits van toen met leeftijdsgenoten. LetzParty is stijlvol Disco & Classcis dansfeest waar de friendly 30up, 40up & 50up elkaar ontmoet en ongedwongen uit zijn dak gaat.

Elke Letz-Party is een memorabele feestavond, al is het omdat je vertoeft in unieke monumentale ambiance van landelijk gelegen buitenhuizen in de regio Kennemerland: Het Oude Slot te Heemstede, Orangerie-Elswout in Overveen of Landhuis Waterland in Velsen-Zuid.

Nadat je je fiets of auto geparkeerd hebt op de private (free) parking, maak je een korte wandeling over het landgoed naar het buitenhuis.

Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen en terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met de DJ in de feestzaal. In de loungeruimte kan je even bijkomen en rustig bijpraten. Yesss, de Landgoedfeesten zijn terug van weggeweest. In het seizoen oktober 2017 tot april 2018 organiseren we elke 3e zaterdag een landgoedfeest.

Bestel op tijd je tickets want de verkoop gaat rap.

Tip: kom op tijd en geniet met volle teugen!!!


OVER LETZ PARTY
LetsParty (voorheen Swingsteesjun) is bedacht door William Appelman van Appelman Events en is al 13 jaar een absolute hit bij de friendly 30-ers, 40-ers & 50-ers in de Randstad. Appelman bedacht Swingsteesjun in 2004 omdat hij ervan baalde dat je als mainstream ‘oudere jongere’ nergens kon lekker dansen en zeker niet rookvrij. Anno 2017 vinden we rookvrij uitgaan en de feesten voor 30-plussers, 40-plussers en 50-plussers heel normaal.

De eerste vijf jaar, tot en met 2009, waren de feesten op Station Haarlem maar inmiddels zijn de feesten uptown, op exclusieve landhuizen in de regio Haarlem. Letzparty is een grote hit maar gaat echter niet voor massaal, onpersoonlijk en in een moderne feesttent, wel of niet op een kil industrieterreinÂ’;

Letz Party feesten zijn relatief intieme feesten met 150 tot 300 gasten. Hoe dan ook, het buitenhuis gaat op zÂ’n kop. Ook de tijden zijn netjes: om 20:30 begint het en om 1:00 uur is het feest afgelopen.


De avond wordt georganiseert door www.appelmanevents.nl Organisatie voor de leukste bedrijfsuitjes, vriendenuitjes en familie uitjes op de mooiste plekken.

TICKET VERKOOP
Tickets á 30,- (ex fee) zijn verkrijgbaar op www.letzparty.nl . Deurprijs is 35,00. Koritngscode: fbevpag
U bent ingelogd als