De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine

Zondag 31 December

De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine
Evenementen informatie

Partysnap melding: Dit evenement is helaas al geweest.

Evenement: De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine
Locatie: Effenaar in Eindhoven (Binnen georganiseerd)
Dommelstraat 2, 5611 CK Eindhoven
Datum + Tijd: Zondag 31 December - 00:30:00 tot 06:00:00
Entree prijs: 22,50
Minimum leeftijd: 18
OV informatie: Er is openbaar vervoer aanwezig, zie Hermes voor meer informatie.
Organisator: Hitszone
Website: http://www.effenaar.nl/
Facebook: De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine
Embed link: https://partysnap.nl/event/SoQlVVArr2y3qmV:de-grote-oud--26-nieuw-tijdmachine
Beschrijving
Partysnap evenement. De tijdmachine staat weer in de Effenaar voor een feest waar iedereen de tijd van zijn of haar leven heeft.

Ging het jaar snel voorbij, of juist heel langzaam? Dat maakt vanavond allemaal niets meer uit! De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine zorgt ervoor dat iedereen in één gruwelijk partymoment zit tijdens het eerste feestje van 2018. Reis heen en weer van de 00’s tot de 70’s. Terugkijken mag, vooruit-dromen moet, maar stilstaan is onmogelijk. Het nu al epische nieuwe jaar brandt vannacht los in twee zalen met duizelingwekkende muzikale tijdreizen.

* Grote Zaal: Tijdreizen van 00's t/m 50Â’s met Superstijl*
In de grote zaal gaat de tijdmachine onder leiding van Superstijl terug in de tijd. Maar jij bent natuurlijk degene die de tijdmachine bedient. En dat doe je door simpelweg te stemmen op een decennium en een muziekstijl. Elk kwartier start een verse ronde met nieuwe stijlen. Een grote teller houdt bij welke stijl de meeste stemmen heeft en hoe lang het nog duurt voordat die begint. Wordt het 80's Hiphop, 50's Rock 'n Roll, of 90's Rock? Jij bent aan de macht!

* Kleine zaal: HITSZONE*
In de kleine zaal brengt HITSZONE je terug naar de tijd van paarse highlights, je eerste string en kotsen van de Blue Curaçao. Wij hebben de coolste 90’s en 00’s hits van Kazaa en Napster gedownload; van K-otic tot Limp Bizkit en van Missy Elliot tot de Spice Girls. Verwacht verder Break-Out! momenten, Hitkrant vibes, flippo’s, tamagotchi’s, confetti en véééél meer verrassingen op de dansvloer. Dus zorg dat je Furby genoeg te eten heeft gekregen, haal je wafeltang van zolder en flos je beugel, want vanavond ga je fuiven en schuifelen met HITSZONE!
U bent ingelogd als