André Hazes LIVE

Zaterdag 1 December

André Hazes LIVE
Evenementen informatie

Partysnap melding: Dit evenement is helaas al geweest.

Evenement: André Hazes LIVE
Locatie:
Datum + Tijd: Zaterdag 1 December - 20:00:00 tot Zondag 2 December - 02:00:00
Entree prijs: n.v.t.
Minimum leeftijd: n.v.t.
Organisator: n.v.t.
Website: http://www.nxt-events.nl
Facebook: André Hazes LIVE
Embed link: https://partysnap.nl/event/oljbmGzDYXo17kG:andr-C3-A9-hazes-live
Weerbericht (Zaterdag 1 December): Weerbericht Kans op regen 0% / Maximaal tempratuur: 23°
Beschrijving
Partysnap evenement. André Hazes – geen ‘Dré’, ‘Dreetje’ of ‘Junior’ meer – wist al vroeg dat hij in de voetsporen van zijn vader wilde treden. Inmiddels is hij bezig met zijn derde album. Na zijn concertreeks in Ahoy in oktober mogen we met trots aankondigen dat hij op zaterdag 1 december in NXT events in Gemert staat, met volledige band, ook in concertvorm, intiem maar zeker een spectaculaire avond! Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via http://bit.ly/andrehazesnxt

André’s optredens zijn nu fifty-fifty: ongeveer half eigen nummers en half die van zijn vader. Omdat hij nog niet genoeg nummers heeft om een eigen concert te vullen, maar ook omdat hij de nummers van pa graag ten gehore brengt. “Ik heb de naam, de stem en ik merk dat mensen het leuk vinden. Tegelijk is het machtig om te zien dat míjn liedjes nu ook mensen raken.” Hoewel zijn muziek bewust een eigen identiteit heeft, blijft die ouwe wel degelijk belangrijk, zegt André eerlijk. Bij alles wat hij maakt, blijft de maatstaf dat Hazes senior het ook had moeten kunnen zingen. “Om te voorkomen, bijvoorbeeld, dat het te plat wordt. Dat wil ik absoluut niet.” Niet plat, wél volks. Dat, en zijn soort muziek, wil André graag vasthouden.

André Hazes stond al eens in NXT tijdens één van de altijd gezellige Holland Live edities, nu neemt hij NXT helemaal zelf over. Mét liveband. Gegarandeerd een top avond dus!

Supporting Act
Danny Froger zal deze avond ook het podium betreden als supporting act. Danny Froger werd geboren in een artiestenfamilie. Zijn vader is welbekende zanger René Froger. In 2010 brachten ze samen, onder de naam De Frogers, de single Zo heppie! uit en in 2012 bracht hij zijn solosingle Vandaag uit.
U bent ingelogd als