Ascend

Zaterdag 6 Oktober

Ascend
Evenementen informatie
Evenement: Ascend
Locatie:
Datum + Tijd: Zaterdag 6 Oktober - 22:00:00 tot Zondag 7 Oktober - 06:00:00
Entree prijs: n.v.t.
Minimum leeftijd: n.v.t.
Organisator:
Website: http://criteriumproductions.nl/
Facebook: Ascend
Embed link: https://partysnap.nl/event/L38NrQZhfZl9zo7:ascend
Beschrijving
Partysnap evenement. De eerste editie van Ascend was een dik succes! Dus zaterdag 6 oktober mogen jullie je meest smerige blikken weer laten zien in deze vette industriële beuk locatie.Wij hebben er in ieder geval alweer enorm veel zin in, ook omdat Ascend meer is dan een hardstyle feest...

Wat is Ascend?
De vertaling van Ascend is opklimmen. Het is een concept dat in de basis is ontwikkeld door Criterium Productions, oa bekend van Indicator, Rawfare en Kings of Core. De subtitel van Ascend 'manufacturing harder styles’ zegt het in feite al. Ascend heeft als doel om zich steeds verder te ontwikkelen als talentenplatform. De focus ligt hierbij niet op 'gewone' talenten, maar op onderscheidend en vernieuwend talent!
Ascend staat voor een betaalbaar feest met een verrassende line up van bekend en onbekend talent. Wie die talenten zijn, dat bepalen wij niet alleen maar ook jullie als bezoeker! Hoe dan..?? Daar vertellen wij jullie later meer over.

Ascend staat voor samenwerking in een brede zin. Dit gaat niet alleen om het samenstellen van een line up, maar uiteindelijk zullen samenwerkingen worden opgestart op praktisch alle vlakken die komen kijken bij de productie en ontwikkeling van een concept. Ook de eerste editie heeft tot toffe samenwerkingen geleid en wij zullen jullie de komende tijd daar meer over vertellen.

Kortom, Ascend werkt nauw samen met diverse partijen in de hardere stijlen branche, talenten en ook met jou....???
U bent ingelogd als