Menno Solo

Zaterdag 6 Januari

Menno Solo
Evenementen informatie

Partysnap melding: Dit evenement is helaas al geweest.

Evenement: Menno Solo
Locatie: WesterUnie in Amsterdam (Binnen georganiseerd)
Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam
Datum + Tijd: Zaterdag 6 Januari - 22:00:00 tot Zondag 7 Januari - 05:00:00
Entree prijs: 22
Minimum leeftijd: 18
OV informatie: Er is openbaar vervoer aanwezig, zie GVB voor meer informatie.
Organisator: WesterUnie
Website: http://www.mennodejong.com/
Facebook: Menno Solo
Embed link: https://partysnap.nl/event/K3sdfnFRm3TxI3H:menno-solo
Beschrijving
Partysnap evenement. Nu de winter nadert keert een van de steevaste Trance evenementen waar ieder naar uitkijkt terug naar de randstad. Na een magische editie op het strand keert Menno de Jong zaterdag 6 januari terug naar Amsterdams trots de WesterUnie om weer een onvergetelijke Menno Solo show neer te zetten.

Deze editie zal een bijzondere afsluiting krijgen, een twee uur durende terugblik op de grootste platen uit het verleden. Je hoort het goed, de zwarte "twelve inch" vinyls uit het vroege begin van de dance scene worden eenmalig tijdens Menno Solo uit de kast getrokken. De grootste Trance classics horen hier ongetwijfeld bij, en zij zullen vergezeld worden door de kenmerkende opbouw van de marathon sets van Menno de Jong: de nieuwste diepe en donkere progressive, melodische pompende trance en een vleugje psy trance. Het geheel wordt daarnaast natuurlijk op vakkundige wijze tot een geheel gemixed.

Inmiddels heeft dit concept al een steevaste groep bezoekers opgebouwd dankzij het samenbrengen van prachtige visuals, unieke podium ontwerpen, een daverende lichtshow en natuurlijk de unieke sfeer in de zaal. Dit wordt wederom een editie om niet te missen, scoor nu je early bird tickets op mennodejong.­com
U bent ingelogd als