Toxic fetish NYE Party

Maandag 31 December

Toxic fetish NYE Party
Evenementen informatie

Partysnap melding: Dit evenement is helaas al geweest.

Evenement: Toxic fetish NYE Party
Locatie:
Datum + Tijd: Maandag 31 December - 21:00:00 tot Dinsdag 1 Januari - 04:00:00
Entree prijs: 45.00
Minimum leeftijd: n.v.t.
Organisator: n.v.t.
Website: https://toxic-fetishparty.nl
Facebook: Toxic fetish NYE Party
Embed link: https://partysnap.nl/event/hIQDeZ4zehlVchP:toxic-fetish-nye-party
Beschrijving
Partysnap evenement. Voor je het weet staat het einde van het jaar weer voor de deur. Het is ieder jaar weer een probleem: wat te doen met oud en nieuw? Zowel in de grootste arena’s als de allerkleinste zalen valt er wel iets te beleven tijdens de jaarwisseling.

Wij knallen het jaar 2019 in met de heetste party die je ooit hebt meegemaakt: Toxic fetish NYE Party.
Een chique stijlvol en super spannend fetish feest met een overweldigende line up, bubbels & bites dance en play area etc..

Dus word je helemaal gek van de vraag wat je met oud & nieuw gaat doen? Verlos jezelf hiervan en kom gewoon bij ons langs! Toxic fetish NYE party staat voor ondeugend, stout en nog veel meer.

Waar is het?
Beleef hét fetish NYE feest in De Heuvel Gallery in Tilburg! De ideale locatie om de jaarwisseling door te brengen, gewoon genieten en feesten. Toxic fetish NYE party staat garant voor een unieke sfeer, spectaculaire inrichting op een schitterende locatie alles tot in de perfectie uitgevoerd.

Waarom moet je er heen?
Trakteer jezelf en je vrienden op een heerlijk avond uit. Het wordt geheid een avond om nooit te vergeten! Met verschillende beats, maar ook met speciaal ingerichte hoekjes die ervoor zorgen dat dit voor jou een onvergetelijke avond en nacht wordt. Toxic staat garant voor een avond vol plezier, spanning en warme herinneringen om mee naar huis te nemen… Ronah Events heeft slechts 1 doel voor ogen: jullie een geweldig oud op nieuw feest te bezorgen!
U bent ingelogd als