Music On Festival

Zondag 6 Mei

Music On Festival
Evenementen informatie

Partysnap melding: Dit evenement is helaas al geweest.

Evenement: Music On Festival
Locatie:
Datum + Tijd: Zondag 6 Mei - 12:00:00 tot 23:00:00
Entree prijs: n.v.t.
Minimum leeftijd: n.v.t.
Organisator: n.v.t.
Website: http://www.musiconfestival.nl/
Facebook: Music On Festival
Embed link: https://partysnap.nl/event/GGfpUBVYhxeUH62:music-on-festival
Beschrijving
Partysnap evenement. De succesvolle lancering van Music On 2018 vorige week zal je niet ontgaan zijn. Het is duidelijk: het baanbrekende Music On Festival van Marco Carola is dit jaar terug en het is nog groter en beter dan eerst. Aangemoedigd door het succes van de eerste editie van het event vorig jaar, is het festival uitgebreid tot 2 volle dagen in het weekend van 5 en 6 mei, om zo nog meer internationale zwaargewichten uit de muziekwereld een plek te geven in Amsterdam.

Zo zal het publiek kunnen genieten van twee speciale sets van de grote baas Marco, en komen ook The Martinez Brothers, Loco Dice & Apollonia en Music On Residents Stacey Pullen, Leon en Joey Daniel weer terug naar dit reeds legendarische event. Gedurende Music On 2018 worden zij vergezeld door Paco Osuna, Luciano, Sam Paganini, Claude von Stroke, Miss Kittin, Oxia, Secret Cinema b2b Egbert en Benny Rodrigues.

Music On is het iconische wekelijkse evenement wat, gehost door de Napolitaanse ster Marco Carola, iedere vrijdag gedurende de zomer in Amnesia op Ibiza sinds 2012 georganiseerd wordt. Zijn grensverleggende en onuitputtelijke sets worden vergezeld door de beste namen in de scene: de perfecte formule voor een evenement wat je ieder seizoen weer niet mag missen.

Hetzelfde techno spektakel dat Music On wereldberoemd heeft gemaakt, zal naar Amsterdam worden gebracht, samen met het eindeloze enthousiasme en de energie van het trouwe Music On publiek. Amsterdam is een stad die leeft en gedijt op echte raves en deze samenkomst zal dus zeker leiden tot vuurwerk in mei. Het publiek heeft dan ook niet lang op zich laten wachten, en het evenement is inmiddels overspoeld met positieve reacties.

Music On 2018 heeft zich nu al gemanifesteerd tot een van de meest essentiële en opvallende techno festivals in Europa volgend jaar. Meer aankondigingen zullen dus snel volgen.
U bent ingelogd als