Toxic

Zaterdag 27 Oktober

Toxic
Evenementen informatie

Partysnap melding: Dit evenement is helaas al geweest.

Evenement: Toxic
Locatie:
Datum + Tijd: Zaterdag 27 Oktober - 20:30:00 tot Zondag 28 Oktober - 04:00:00
Entree prijs: n.v.t.
Minimum leeftijd: n.v.t.
Organisator: n.v.t.
Website: www.toxic-fetishparty.nl
Facebook: Toxic
Embed link: https://partysnap.nl/event/FJOpcXPYcByMRip:toxic
Weerbericht (Zaterdag 27 Oktober): Weerbericht Kans op regen 70% / Maximaal tempratuur: 13°
Beschrijving
Partysnap evenement. De sfeer op Toxic is bijzonder te noemen. Er heerst een gezonde no nonsens mentaliteit die verfrissend te noemen is. Hier geen pretentieuze atmosfeer en arrogantie; men is down to earth en weet wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Daar hebben ze op Toxic ook geen shows voor nodig; dat kunnen ze zelf wel. De Brabantse fetish scene is er uitbundig genoeg voor!

In de Heuvel Gallery is het heerlijk om rond te dwalen . Op verschillende niveaus is er een veelheid van ruimtes. Elke area heeft een andere sfeer en een andere chemie en wanneer je voeten een beetje moe zijn geworden van het dansen kun je overal plekjes vinden om te zitten. Ook zijn er overal (zeer schone en gratis) toiletten. In de speelruimte staat een groot rad waar je rondjes kunt draaien. Hier heb je de gelegenheid om je creativiteit de vrije loop te laten…

De formule van Toxic lijkt verbazingwekkend eenvoudig: een mooie locatie in het hart van Tilburg met een overdaad aan verschillende ruimtes, een vlekkeloze en enthousiaste organisatie, een grote verscheidenheid aan muziek en de ruimte om te spelen, te flirten, dansen en te socializen.

Laat je latex heerlijk verwennen in het zwoele hoekje van de Latex Loving Lady. Je wordt getrakteerd op een shining extraordinaire. Kleding als een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Je mag schitteren en stralen... Starring lady Wencke

Bij Toxic zal het je aan niets ontbreken; wij hebben de mooiste speelruimte, volledig ingericht door RonaH Events met vele unieke bondage toestellen.
Jimmys Ropes Art en zijn crew. De spannendste shows en rope arts. Geniet van hun artistiek touwenkunst Shibari-Kinbaku. Zij nemen jullie mee in de wereld van magie en esthetiek... Samen op de 1ste verdieping!


Toxic Main Stage [begane grond]
Laat je verrassen door deze fantastische dj's die er elke editie weer een avond en nacht van maken die niemand kan overtreffen. Een geweldige line-up met enkel top artiesten die als geen ander weten hoe ze het publiek moeten opzwepen. Stilstaan is géén optie!


DIRTY SOUND AREA: [1ste verdieping]
Pedro en Vitto: Samen resident bij Toxic fetishparty een must voor iedereen! Na het overweldigend succes, de afgelopen editie, kan het niet anders dan dat zij jullie wederom meenemen op hun classics, club, groove, tribal sounds.

Deep house area met Dj Anthny

In de Fetish pub Lounge & Dance area met dj REM

Laat jij je verleiden? of verleid jij iemand?
Beveel jij? Of...

Toxic nodigt jullie uit te komen Stralen, Dansen en Verleiden in jullie mooiste kleding!

Straal in je creaties van lak, leer, rubber/latex en voel je trots. Trots is immers een gemeengoed binnen deze unieke Life Style en wat is er nou mooier dan iemand die straalt van trots, omdat hij of zij zichzelf kan zijn en geaccepteerd kan worden met al zijn of haar unieke gewoontes, gevoelens, voorliefdes en FETISHES...


Wij zijn trendsetter en gooien tradities overboord. Bij ons kun je rekenen op een enthousiaste aanpak en een gezond streven naar perfectie.

De wensen van onze bezoekers zijn het allerbelangrijkst. Liggen die niet meteen kant-en-klaar op tafel? Geen probleem: samen krijgen we die scherp. Daarbij gaan we nooit over grenzen heen… Al zoeken we die wel graag op!

Dresscode:
TOXIC is een fetish feest met een verplichte dresscode: Leer, Lak of Latex. Wat bij andere feesten is toegestaan, wil niet zeggen dat dat bij Toxic ook zo is. Twijfel je over je kleding? Mail ons. Dit voorkomt teleurstellingen. Zo blijft de Toxic sfeer gewaarborgd. Een sfeer waar iedereen zich prettig bij voelt. Een sfeer die vele alleen nog maar bij Toxic ervaren.
U bent ingelogd als