King of The Gypsies

Zondag 31 December

King of The Gypsies
Evenementen informatie

Partysnap melding: Dit evenement is helaas al geweest.

Evenement: King of The Gypsies
Locatie: Rozentheater in Amsterdam (Binnen georganiseerd)
Rozengracht 117, 1016 LV Amsterdam
Datum + Tijd: Zondag 31 December - 22:00:00 tot Maandag 1 Januari - 05:30:00
Entree prijs: 85
Minimum leeftijd: 18
OV informatie: Er is openbaar vervoer aanwezig, zie GVB voor meer informatie.
Organisator: Lloyd-Acardi
Website: www.kingofthegypsies.nl
Facebook: King of The Gypsies
Embed link: https://partysnap.nl/event/EeYrj5V80ZrYQZy:king-of-the-gypsies
Beschrijving
Partysnap evenement. Ode aan vrijheid, brutaliteit en passie
Ter gelegenheid van oud&nieuw verandert het Rozentheater Amsterdam in een gypsy walhalla tijdens King of the Gypsies. Lloyd&Acardi is terug met hun jaarlijkse madness.
Dit keer luidt de legende als volgt: De vrije geest van Amsterdam is ernstig verzwakt als gevolg van de dood van de gypsy koning. Nomadische zielen hebben geen plaats meer in het hedendaagse leven en passie verdwijnt langzaam uit de ogen van de mensen. Daarom worden 31 december alle gypsy families bijeen geroepen voor een ode aan vrijheid, brutaliteit, passie en losbandigheid. En om een nieuwe koning te kronen...

Groteske theaterzalen & underground kelders
Bezoekers worden verwacht in gypsy-stijl te arriveren met snorren, zwierende rokken, hoeden, gitaren, bontlaarzen, trompetten, tatoeages, gouden tanden, sjaals en castagnetten. Niet alleen de bezoekers zijn in gypsy stijl gehuld. Ook elk hoekje van het Rozentheater is gevuld. Denk aan groteske theaterzalen tot underground kelders. Vier hele uiteenlopende zalen met live gypsy bands en grootste dj's zoals Awanto 3, Some Chemistry, Jan van Kampen en MPS Pilot. Maar verwacht ook arm wrestling, viool battles, flamenco, waarzeggers, klezmermuziek en intieme gitaarconcerten. Alles voor een onvergetelijke nacht.

Jouw gypsy familie
Door middel van een quiz op de King of the Gypsies website komen feestgangers er achter in welke van de vier gypsy families ze thuishoren; de Maffiosa (rijk en invloedrijk), Romanos (simpel, eerlijk en puur), Flamenca Santa Rossa (gepassioneerd en sierlijk) of de Belgrados (ruig en uitbundig).

Over LLOYD& ACARDI
LLOYD & ACARDI is een stichting tegen dogma’s. De stichting organiseert evenementen om mensen nieuwe ervaringen die bieden die tot nieuwe inzichten leiden. Ze staan bekend om hun uitbundige feesten waarbij ze volledig in het thema duiken. Van 'Cuba Libre' in de Felix Merites tot 'Moulin Rouge' in de Koepelkerk, tot 'Eyes Wide Shut' in de Stadsschouwburg, tot 'The Good, The Bad and The Ugly' in de Hollandsche Manege.

Dit jaar staat 'ruimte voor vrije geesten' hoog in het vaandel. Daarom gaat van ieder kaartje 1 euro naar het behoud van de culturele vrijhaven ADM.
U bent ingelogd als