Ultrasonic Festival

Zaterdag 14 Juli

Ultrasonic Festival
Evenementen informatie

Partysnap melding: Dit evenement is helaas al geweest.

Evenement: Ultrasonic Festival
Locatie:
Datum + Tijd: Zaterdag 14 Juli - 12:00:00 tot 23:00:00
Entree prijs: n.v.t.
Minimum leeftijd: n.v.t.
Organisator: n.v.t.
Website: www.ultrasonic.nl
Facebook: Ultrasonic Festival
Embed link: https://partysnap.nl/event/AZP06DzI1vVByqR:ultrasonic-festival
Beschrijving
Partysnap evenement. ULTRASONIC FESTIVAL: 14 JULI, DE DAG VAN JE DROMEN

Zonnestralen in je gezicht, fluitende vogels, muziek die zachtjes aan komt waaienÂ… De dagen worden alweer bijna langer, dus de zomer komt eraan. En er is geen zomer zonder Ultrasonic Festival! Voor Ultrasonic staat 2018 in het teken van verrassingen en dromen die werkelijkheid worden. We gaan dit jaar alles een beetje anders doen, want op de mooiste feestlocatie van Utrecht en omstreken moet je dromen waarmaken.

En waar gaan zomerse dromen over? Over overweldigende stages, intieme danshoekjes en alles daar tussenin. Over een muziekaanbod dat breder is dan ooit. Van energieke house tot dampende urban; van retro disco tot beukende hardstyle; van deephouse naar obscure techno tot verrassende live-acts.

Maar dromen gaan over méér dan alleen muziek. Trouwe fans van Ultrasonic hebben de afgelopen jaren veelal hetzelfde gezien qua indeling. Dit jaar zal dat veranderen. We dromen van een festival waar in elk hoekje iets te ontdekken is. Slenteren langs de Ultrasonic strip, genieten van het uitzicht in de draaimolen, los gaan bij een geheime stage aan het water om daarna een meditatieworkshop te volgen in een tipi... Op Ultrasonic 2018 heb je het voor het uitkiezen!

Je eerste droom komt nu al uit: bespaar 7,50 op je ticket als je het vóór 31 december koopt op onze website www.ultrasonic.nl. In januari, nog maar een paar nachtjes slapen dus, maken we de stages en misschien wel de eerste namen bekend. De zomer komt eraan, en we vieren hem met jou! Zaterdag 14 juli aan de Maarsseveense Plassen!
U bent ingelogd als