FLOW

Zondag 31 December

FLOW
Evenementen informatie

Partysnap melding: Dit evenement is helaas al geweest.

Evenement: FLOW
Locatie: Musis in Arnhem (Binnen georganiseerd)
Velperbuitensingel 25, 6828 CV Arnhem
Datum + Tijd: Zondag 31 December - 22:00:00 tot Maandag 1 Januari - 05:30:00
Entree prijs: 26,78
Minimum leeftijd: 18
OV informatie: Er is openbaar vervoer aanwezig, zie Breng voor meer informatie.
Organisator: Flow
Website: http://www.listentoflow.com/
Facebook: FLOW
Embed link: https://partysnap.nl/event/8uBj4bDot2dhVSu:flow
Beschrijving
Partysnap evenement. Dance concept FLOW maakt programma bekend voor nieuwjaarsnacht in Musis

FLOW, het danceconcept van Arnhemse dj's Franky Rizardo en Jasper Fioole heeft bekend gemaakt dat oa Rotterdams techno en house fenomeen Benny Rodrigues en het populaire Amsterdamse houseduo ANOTR als gast dj's op komen treden tijdens de nieuwjaarsnacht in Musis. Daarnaast zullen Franky Rizardo en Jasper Fioole zelf ook acte de presence geven.

FLOW geeft hiermee een vervolg aan de succesvolle en uitverkochte editie van 30 September jongstleden, waarbij er ca. 1700 dance liefhebbers uit Arnhem en omstreken op het event af kwamen en het op 5 Mei georganiseerde FLOW Freedom Festival in het Sonsbeek Park.

'We hebben dit jaar 2 events in Arnhem gedaan die beide onze verwachtingen te boven gingen. We hebben zoveel positiviteit terug gekregen van onze bezoekers dat we erg uitkijken om het jaar mooi af te sluiten en het nieuwe jaar goed te beginnen in het prachtige Musis." aldus de organisatie. "We hebben besloten om 22:00 open te gaan om te voorkomen dat oud en nieuw een gehaaste avond wordt. Op deze manier gaat 00:00 wel een bijzonder momentje worden ja"

De kaartverkoop is inmiddels begonnen via www.listentoflow.com. Early bird tickets zijn uitverkocht, groeptickets en reguliere tickets zijn verkrijgbaar.
Extra informatie
U kunt ook naar
U bent ingelogd als