Nazomeren Festival 2018

Zaterdag 8 September

Nazomeren Festival 2018
Evenementen informatie
Evenement: Nazomeren Festival 2018
Locatie:
Datum + Tijd: Zaterdag 8 September / 13:00:00 tot 23:00:00
Entree prijs: n.v.t.
Minimum leeftijd: n.v.t.
Organisator:
Website: www.nazomerenfestival.nl
Facebook: Nazomeren Festival 2018
Embed link: https://partysnap.nl/event/1u63r4Ys0WdcyIy:Nazomeren+Festival+2018
Beschrijving
Nazomeren Festival geeft dit jaar alweer haar 6e editie! Met de 5-jarig bestaanseditie van vorig jaar vers in het geheugen, belooft dit jaar weer een groots succes te worden. Op 8 September zal festivalterrein Rodehaan in Groningen weer gevuld worden met de hipste elektronische acts van dit moment.

Vorig jaar zagen we acts als; Adriatique, Dave Clarke, The Advent & Industrialyzer en Route 94 op de house/techno stages. Dit jaar is er natuurlijk weer voor ieder wat wils en zullen er weer diverse stage hosts aanwezig zijn om deze nazomerse viering kleur te geven. Met deze combinatie van genre?s heeft het festival heeft zich onderhand al bewezen als de perfecte afsluiter van het festivalseizoen.

In Groningen staat het Nazomeren al bekend als het studentenfestival. De datum ligt weer perfect in de openening van het nieuwe schooljaar. Dit is dan ook zeker een tip voor de aankomend studenten in Groningen! We hebben heel wat festivals hier in ons kleine landje maar als we naar Nazomeren Festival kijken is het stiekem toch; Save the best for last.
U bent ingelogd als